Ударна бормашина Premium KPID0534-2 /650W, 13mm./

38,60лв.
Без данък: 38,60лв.
Марка: Premium
Код на продукта: 18359
Наличност: 3

ХАРАКТЕРИСТИКА:
Професионалните машини на марката Premium са разработени след прецизни лабораторни проби и изпитвания в сътрудничество с водещи световни специалисти в проектирането на електроинструменти.
Високо надежден, ефективен при продължително натоварване, със съвременен дизайн, удобен при работа – това са само част от качествата на БОРМАШИНА УДАРНА 650W Premium!

Висока скорост на пробиване, издръжлив и мощен 650 - ватов двигател.
Превключвател за реверсиране.
Електронно регулиране и заключване на спусъка за непрекъсната работа.
Меко противоплъзгащо покритие на основната ръкохватка за сигурно хващане.
Бързозатягащ патронник от 1.5 до 13 mm.

Технически параметри:

Мощност: 650 W
Напрежение: 230V / 50Hz
Обороти без товар 0 – 3 000 min-1
Присъединителна резба на шпиндела на бормашината 1/2" – 20 UNF
Диапазон на затягане 1.5 – 13 mm
Тип на патронника Бързозатягащ
Диапазон на пробиване
Ø на отвора в бетон 16 mm
Ø на отвора в дърво 25 mm
Ø на отвора в стомана 13 mm
Тегло 1.80 kg

Доставка
Описание на доставка СРОК НА ДОСТАВКА: Всяка доставка от Онлайн магазин ЖОАН е Експресна! След потвърждение от нашите оператори, поръчката ти ще бъде опакована и изпратена. Ако направите поръчка до 16:00ч. в работен ден, то ние ще я опаковаме и изпратим на същия ден. В този случай ще получите поръчката си на следващия ден. Ако направите поръчка след 16:00ч. в работен ден, ние ще я опаковаме и изпратим на следващия работен ден. В този случай ще получиш поръчката си на втория ден от датата на поръчката. Ако направите поръчка в Събота до 12:00ч., ние ще я опаковаме и изпратим на същия ден и ще можеш да получите пратката си в Понеделник. Ако направите поръчка в Събота след 12:00ч., ние ще я опаковаме и изпратим в Понеделник, а ти ще я получите във Вторник. Всички изброени срокове за доставка се отнасят за официални работни дни, както и събота до 12:00ч. Сроковете могат да бъдат нарушени поради някое от следните обстоятелства: Ограничен достъп до адреса за доставка; Ограничен достъп до населеното място; При изчерпана наличност на продуктите; Извънредни форсмажорни обстоятелства; Природно бедствие.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош           Добър